Over Personal Bloom

Over Personal Bloom

De drijvende kracht achter Personal Bloom ben ik, Dini Kuik.

Dini Kuik - Personal Bloom

Al vanaf jongs af aan heb ik een grote liefde voor bloemen. Dat is niet verwonderlijk want het zit me letterlijk in de genen. Mijn opa is geboren en getogen in de bollenstreek, waar hij ook in de bollen gewerkt heeft. Mijn moeder vertelde me dat hij de prachtigste exemplaren kweekte in zijn eigen tuin, nadat hij naar Dinteloord verhuisd was. Mijn passie voor bloemen is me dus met de paplepel in gegoten.

Het heeft echter enige tijd geduurd voor ik toe kon geven aan mijn passie. Maar beter laat dan nooit.
Op mijn achtenveertigste ben ik mijn opleidingen gestart, Dutch Flower arrangements en advanced Dutch Flower arrangements (DFA1-2 en ADFA 1), welke ik met succes heb afgerond. Tevens heb ik mijn certificaat bruidswerk gehaald.

Na het afronden van de opleidingen heb ik besloten er helemaal voor te gaan. Op mijn vijftigste ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Personal Bloom.
Personal Bloom staat niet alleen voor mijn streven uw bloemwerk zo persoonlijk mogelijk te maken, maar ook voor mijn persoonlijke groei en bloei. Het voortzetten van mijn passie in mijn beroep.

Bloemen houden van mensen, en ik heb een passie voor bloemen.